Flyttlasset går!

Hej hopp alla läsare! Nu ska jag förflytta min blogg och kommer nu istället att finnas på


JohannaSjoqvist.blogspot.com

Så idag går flyttlasset och inläggen som ligger här får inte följa med.
Jag byter sida efetrsom jag tycker att Blogspot är mycket enklare att använda =)

KRAM

Xoxo Gurra - Johanna Sjöqvist

En härlig morgon

I dag vaknade jag av att väckarklockan stod på aldeles för hög volym . Nisse väcktes med en gång. Carl puttade på mig så att jag fick gå upp och sänka ljudet på den satans klockradion. Jag fick ligga i tio minuter innan vi alla tre gick upp och åt frukost :D ganska mysigt att sitta med dem och äta halv sju på morgonen innan man skulle cykla till jobbet.
Sen ska jag och Carl gå till mamma och pappa för att hälsa på en nyopererad lillasyster, vi har köpt en liten nalle som hon ska få =)
Den lilla skiten hade legat och spytt hela dagen igår, och när vi skulle hälsa på henne på NÄL så var det besöksförbud =/ men men . Pandemin ska då ställa till det för alla.
Just nu känner jag min lite trött. Jag ska nog hem och ta ett bad sen, och läsa lite.


//Gurra

 LITE SENARE...

Okej....jag vill helst inte vara pisst och sur när jag kommer hem. Men när det fortfarande står kvar disk orkar man inte vara glad....=/ satan.



Kalla december

Nu har decemberkylan lagt sig ner över Vänersborg, härligt!
Igår var det sista kursen. Det kändes skönt att kunna avsluta den och lägga energin på annat. Ieftermiddag ska jag hem till Maddo och pynta ^^ det ska bli mysigt.

Jag hade velat pynta färdigt med alla tomtar...men det är för stökigt hemma för det. =/ orkar inte när jag kommer hem, så högarna blir bara högre.

Nu är det snart dax att åka till Lunchloftet och hämta mat med Hansa =) Pytt i panna serveras i dag, mums!
För övrigt är det väldigt lugnt på jobbet och jag känner att jag har saker och ting planerat såpass att jag slipper att stressa, bara man får lite hjälp av sin late sambo ska det allt gå =P

//Gurra


RSS 2.0